Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

Όσοι ψήφισαν το Πολυνομοσχέδιο πρέπει να παραπεφθούν για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

 

 Προκειμένου να συνεχίσει να χρηματοδοτείται η χώρα από τους τοκογλύφους διέπραξαν το χειρότερο από τα έως σήμερα εγκλήματα.

 

 

 Σκότωσαν με την ψήφο τους τους εργαζόμενους και το ίδιο το ελληνικό κράτος. Όσα πέτυχε στην ιστορία του το κράτος μας από το 1830 κι εδώ, οι σύγχρονοι Εφιάλτες τα έσβησαν σε ένα βράδυ. 


Δεν είναι μόνο ότι αποκεφάλισαν χιλιάδες εργαζόμενους, είναι κυρίως το άρθρο 90 του πολυνομοσχεδίου το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε έναν υπουργό να καταργεί θεσμούς. Μεταβίβασαν δηλαδή τις αρμοδιότητες του Συντάγματος και της Βουλής σε έναν υπουργό. 

 

Μπορεί αύριο δηλαδή ο άλφα ή βήτα υπουργός με μια απλή απόφασή του να καταργήσει για παράδειγμα το λιμεναρχείο ή να καταργήσει την ειδικότητα του καθηγητή των Θρησκευτικών. 


Με μία του υπογραφή, ο κάθε υπουργός μεταβάλλεται σε τύραννο που δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Και γι' αυτό το έγκλημα δεν θα τιμωρείται ποτέ. Διότι έτσι αποφάσισε χθες η βουλή! 


Επιπλέον, με το χθεσινό Πολυνομοσχέδιο αποσυνδέεται η μισθοδοσία από τις ώρες εργασίας. Αυτά που ξέραμε για 8ωρο (το εισήγαγε ο δικτάτορας Μεταξάς) το οποίο 8ωρο θα αμείβεται με 6 ευρώ την ώρα (π.χ.) τώρα πια δεν ισχύει. Ο εργοδότης μπορεί να λέει "θα αμείβεσαι με 500 ευρώ τον μήνα αλλά θα δουλεύεις 12 ώρες την ημέρα"!

 

  Οι εγκληματούντες βουλευτές κατέστησαν τον Έλληνα δούλο! Ταϋλανδό-Μπαγκλαντεσιανό! Με τη χθεσινή τους ψήφο.
Πρέπει λοιπόν να πάνε για εσχάτη προδοσία ή δεν πρέπει;

 

 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.