Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Live - Οι εξελίξεις στην Βοστώνη


Free desktop streaming application by Ustream    
Χαοτική είναι η κατάσταση στη Βοστώνη, λίγες μέρες μετά το μακελειό στο μαραθώνιο της πόλης. Τα διεθνή δίκτυα μεταδίδουν ότι έχει συλληφθεί ένας ύποπτος, ο οποίος μάλιστα λέγεται ότι έπεσε νεκρός στις ανταλλαγές πυρών κατά την καταδίωξη. 


Είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δεύτερου.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν επικεντρωθεί σε μία περιοχή που περιλαμβάνει 20 οικοδομικά τετράγωνα για την καταδίωξή του δράστη.


Ο αστυνομικός διευθυντής της Μασαχουσέτης ανακοίνωσε ότι χθες στις 10.30 μ.μ. (ώρα ΗΠΑ) διεξήχθη ένοπλη ληστεία στην πανεπιστημιούπολη του Κέμπριτζ, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας αστυνομικός.


 Οι δύο δράστες διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο και ακολούθησε καταδίωξη με ανταλλαγές πυροβολισμών και εκρήξεις. Κατά την καταδίωξη τραυματίστηκε θανάσιμα ο ένας ύποπτος και καταζητείται ο δεύτερος, "αυτός με το άσπρο καπέλο στη φωτογραφία", όπως τονίζουν οι αρχές.


Εικάζεται ότι οι ύποπτοι πέταξαν τσάντα με εκρηκτικά εναντίον των αστυνομικών. Γι' αυτό και κατά τη διάρκεια σύλληψης υπόπτου μεταδόθηκε ότι οι αστυνομικοί ξεγύμνωσαν τον συλληφθέντα υπό το φόβο ότι έφερε εκρηκτικά.


Ο διευθυντής της αστυνομίας προειδοποίησε ότι θα γίνει έρευνα από πόρτα σε πόρτα για να εντοπιστεί ο δεύτερος ύποπτος. "Μην ανοίγετε την πόρτα σε κανέναν, εκτός κι αν είστε σίγουροι ότι πρόκειται για αστυνομικό", είπε χαρακτηριστικά.  


Ταυτόχρονα, η αστυνομία επιβεβαιώνει τις πληροφορίες πως η έκρηξη στον μαραθώνιο και οι πυροβολισμοί στο ΜΙΤ συνδέονται μεταξύ τους.
 Πάντως η σύγχυση είναι μεγάλη ακόμη και για τα κορυφαία αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, αφού άλλα μεταδίδουν ότι ο νεκρός ύποπτος συνδέεται με τον μαραθώνιο και άλλα ότι συνδέεται με τους πυροβολισμούς στο MIT. 











http://www.enikos.gr/international/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.