Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ . ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ . ΩΡΑΙΑ , ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ;‏


Κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει την σκοπιμότα του διεθνούς διασυρμού της χώρας με αφορμή τα γεγονότα της ΑΙΜΑνωλάδας. Δεν απορούν κι’ όλας, πως είναι δυνατόν συγκεκριμένα ξένα ΜΜ”Ε” να αναμεταδίδουν με τέτοιο πάθος τον χαρακτηρισμό “Ρατσιστές Έλληνες” σε κάθε ευκαιρία.


Όταν ο ελληναράς υπεργολάβος του “εθνικού εργολάβου” τραβούσε περίστροφο απέναντι στον Έλληνα εργάτη που τολμούσε να ζητήσει τα ένσημα του, ουδείς ασχολήθηκε. Μα και οι ντόπιοι “επαγγελματίες” ανθρωπιστές που τώρα τολμούν να μιλούν, δεν έβγαζαν άχνα τόσα χρόνια στα στυγερά εγκλήματα των πραιτώρων – δουλεμπόρων με θύματα μετανάστες εργάτες.

 

 Προφανώς γιατί οι δράστες ήταν αλλοδαποί και δεν βόλευε την προπαγάνδα. Την προπαγάνδα μία φάμπρικας όπου “ανθρωπιστές” φροντίζουν να προμηθεύουν αδιάλειπτα με “δούλους” τα βρωμερά ανθρωποειδή που ντροπιάζουν τον Ελληνισμό.Από την μία, ένα κράτος με αρμούς που τρέφονται από το μαύρο χρήμα του δουλεμπορίου και της μαύρης εργασίας. Από την άλλη, ένα τρισάθλιο, γενοκτονικό σύστημα κατοχής που προετοιμάζει την διεθνή κοινή γνώμη για την επερχόμενη σφαγή.Το Spiegel αναπαράγει αφίσες και επιχειρήματα που χρησιμοποιούσαν οι ναζί για τους Εβραίους το 1936 πριν την “τελική λύση”, αλλά ουδείς ενοχλείται. Οι Έλληνες είναι απατεώνες, τεμπέληδες, πρωτόγονοι που ληστεύουν την πτωχή Γερμανία.
Παράλληλα, οι Έλληνες χαρακτηρίζονται συλλήβδην βρωμεροί ρατσιστές, όπως ακριβώς γινόταν τότε με τους Εβραίους, προετοιμάζοντας την κοινή γνώμη για το επερχόμενο “ολοκαύτωμα”.


“Τους σφάζουν οι τσέτες, επειδή είναι ρατσιστές. Τους εκμεταλλευόντουσαν τόσα χρόνια. Ας πρόσεχαν”.

Ιστορικά λοιπόν, αυτού του είδους η προπαγάνδα δεν είναι απλώς για την οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων. Αλίμονο όποιος δεν διδάσκεται από την ιστορία: Θα αρπάξουν την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων με τα ναζιστικά “επιχειρήματα” κατά των Εβραίων!Άλλωστε η αρπαγή της περιουσίας δεν θα μπορούσε να γίνει “αναίμακτα”. Πρέπει να υπάρξει και Άουσβιτς μετά την “καταγραφή”. Αυτό ακριβώς προετοιμάζουν, αφού τα τάγματα εφόδου είναι εδώ: 


Άλλωστε, “ποιός θυμάται τους Αρμένιους…”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.