Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Πανηγυρισμοί στη Βοστώνη μετά τη σύλληψη του ύποπτου. Βίντεο


Ελάχιστη ώρα μετά την επιβεβαίωση της σύλληψης του 19χρονου, το Associated Press μετέδωσε πως ο πρόεδρος των Η.Π.Α. θα προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου για τα γεγονότα στο Γουώτερτάουν.

Με την ικανοποίηση ν' αποτυπώνεται στο πρόσωπό του, ο Μπαράκ Ομπάμα εξήγησε πως «κλείσαμε ένα σημαντικό κεφάλαιο σε αυτή την τραγωδία».

Παρ' όλα αυτά ξεκαθάρισε πως υπάρχουν ακόμα πολλά ερωτήματα που ζητούν απάντηση αναφορικά με το κίνητρο της επίθεσης, υπογραμμίζοντας πως οι Αρχές εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στο να διαπιστώσουν αν οι ύποπτοι δέχτηκαν βοήθεια για να καταστρώσουν το σχέδιό τους.

Πανηγύρια από τους κατοίκους της Βοστώνης

Μόλις έγινε γνωστή η σύλληψή του Τζοκάρ Τσαρνάεφ, κάτοικοι της περιοχής ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, συγχαίροντας τις αστυνομικές δυνάμεις και τους πράκτορες του FBI, που είχαν περικυκλώσει για πάνω από 1,5 ώρα τα οικοδομικά τετράγωνα γύρω από την οδό Φράνκλιν.

Με σημαίες στα χέρια άρχισαν να ζητωκραυγάζουν, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την ανακούφισή τους για το αίσιο τέλος μιας υπόθεσης, που συγκλόνισε τόσο τις Η.Π.Α. όσο και τη διεθνή κοινότητα.

«Ήταν ευχαρίστησή μας», ανέφερε ένα από τα μέλη της S.W.A.T. που δεχόταν τα συγχαρητήρια από μια ηλικιωμένη γυναίκα.


Οι αγκαλιές και τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο ή είπαν μια προσευχή.


«Χαίρομαι τόσο πολύ πως όλα τελείωσαν ομαλά. Η πόλη και οι κάτοικοί της πέρασαν τόσο μεγάλο πόνο από τις παράλογες αποφάσεις αυτών των νεαρών», τόνισε σε δηλώσεις της στο CNN, η Μέρι Σάλιβαν, κάτοικος της πόλης.






ΠΗΓΗ


σχόλιο..

 φυσικά  καταλαβαίνω  την ανακούφιση  που ένοιωσαν  με την σύλληψη  αυτού του ανθρώπου 
όμως προσέξτε λίγο τον τρόπο που πανηγυρίζουν ...περισσότερο θυμίζει  νίκη ποδοσφαιρικής ομάδας ....κάποιοι ίσως  να χορεύουν κιόλας  ..
είχαν νεκρούς ..έχουν τραυματίες ακρωτηριασμένους ...

Αμερικανάκια θα μου πείτε ...
 Ο σεβασμός  στο πόνο και  στο θάνατο ..είναι υποχρέωση όλων




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.