Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ---- ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ.....ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΝΑΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΩ Ο ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!! 


το νέο βίντεο του ΕΟΕ η συνέχεια του ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ Ν1 και Ν2 και του ΞΥΠΝΑ !!! μετά από 1,5 χρόνο !!! 
Ένα βίντεο που σπάει καρδιές και θα σε βάλει να σκεφτείς τι είσαι... 


ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ... 
ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΝΑΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΩ Ο ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!








 http://attikanea.blogspot.gr


Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς.  Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε

1 σχόλιο:

  1. Ελευθερία υπάρχει οταν δε σε "κρατάει" κανεις από κάπου. Από τη στιγμή όμως που τα αναγκαία για τη ζωή τρόφιμα που κάποτε τα βρίσκαμε από τη φύση τώρα για να τα βρούμε πρέπει πρώτα να αποκτήσουμε λεφτά, αυτό βαζει σε πρώτη προτεραιότητα και δίνει μεγαλύτερη αξία στα λεφτά. Ομως τα λεφτά τα αποκτας μόνο υπηρετώντας άλλους και όχι κοπιάζοντας απ΄ ευθείας και άμεσα για τη συλλογή ή την παραγωγή της τροφής σου.... Ως εκ τούτου, μας "κρατάνε" με τα λεφτά, τα οποία μπορούν να έχουν υπό τον έλεγχό τους και έτσι έχουν κι εμάς υποδουλωμένους και υπό τον έλεγχό τους. Ομοιως έχουν υπό τον έλεγχό τους και αυτούς που παράγουν τα τρόφιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.