Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΙ     

   Γαμώ τον Νεοέλληνα ναζιστή που κρύβετε μέσα σας.

 Οι γύφτοι σάς φταίνε τώρα κωλοΝεοέλληνες; Βρήκατε εξιλαστήριο θύμα και πέσατε σαν όρνια να βγάλετε τα απωθημένα και να γράψετε ή να εκφέρετε άποψη για τους κλέφτες γύφτους; Πάντα σάς χαλούσε την εικόνα της νοικοκυρεμένης ζωής σας ο γύφτος με τα καρπούζια στα αγροτικά.  Κλέφτες οι γύφτοι. Ναι, κλέφτες για την επίβιωσή τους οι γύφτοι αλλά για τον γείτονά σας που έγλυψε κατουρημένες ποδιές για να χωθεί στο κομματοτροφείο και να κλέβει πολιτισμένα τον ιδρώτα σου και να χτίζει βίλες στην Μύκονο, κουβέντα! 


Αυτόν τον θαυμάζετε, πόσο θα θέλατε να είστε ένας τέτοιος γύφτος αλλά όχι γύφτος στην Αγιά Βαρβάρα.

 Βρωμάει ο γύφτος στο Μενίδι ενώ στην Μύκονο ο Νεοέλληνας γύφτος μυρίζει σαμπάνια και σούσι.Τούς πήρε ο πόνος για τη μικρή Μαρία που ακόμα δεν ξέρουμε πώς βρέθηκε στα χέρια των γνήσιων γύφτων και πριν η υπόθεση πάρει την δικαστική οδό κρίθηκαν ένοχοι από τους Νεοέλληνες νοικοκυραίους. 


Κανένα δάκρυ για τα 502 παιδιά που ήταν στην ευθύνη του ελληνικού κράτους στο Ίδρυμα Αγία Βαρβάρα και που κανείς δεν ξέρει αυτή την στιγμή που βρίσκονται. Στο αρχείο η υπόθεσηΗ φρίκη που θα επιλεγεί από δημοσιοκαθήκια εφημερίδων και τηλεοράσεων θα είναι αυτή που θα σε συγκλονίσει. Μόνο την φρίκη που σου πασάρουν μπορείς να καταπιείς. Τόσο καλά σε κουλαντρίζει το σύστημα. Πατάει το κουμπί “Μαρία-Γύφτοι” και ντου εσύ να θυμηθείς τον κλέφτη, άπλυτο γύφτο που σού χαλάει την αισθητική. 
Τον εκ γενετής εχθρό σου, νοικοκύρη! 
Αν δεν σού πατήσει το κουμπί το σύστημα δεν διαπερνά το κορμί σου ούτε σφαίρα ντουμ-ντουμ. Θα έρθει η στιγμή Νεοέλληνα ναζιστάκο του κερατά, που το σύστημα θα πατήσει το κουμπί της δικής σου δίωξης, που στο δικό σου σπίτι θα κάνουν ντου τα όργανα του συστήματος και θα σε πάρουν σβάρνα άνευ λόγου γιατί ένας όμοιός σου πρέπει να παίξει το ρόλο που παίζουν σήμερα οι γύφτοι. Θα έρθει η ώρα που στις σύγχρονες κρεμάλες εξόντωσης που κρεμάς ασυνείδητα τους γύφτους θα κρέμεται το δικό σου κορμί. Αλλά η δικαιοσύνη θα έρθει όταν ούτε ένας γύφτος δεν θα γράψει ένα Μοιρολόι για σένα, σαν αυτά που μόνο οι γύφτοι ήξεραν να γράφουν για παλικάρια.-ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.