Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Από το έπος στο αίσχος...


Από το έπος του 1940, στο αίσχος του 2013.

   
     Και αν η έννοια  ''έπος'' είχε τότε μόνον έναν αποδέκτη, τον ελληνικό λαό, το ''αίσχος'' είναι διαχρονικό και έχει περισσότερους του ενός εκφραστές..


     Πρώτα από όλους, τους ''τσολάκογλου'' των κατοχικών κυβερνήσεων..

     Ύστερα τους κάθε μορφής δωσίλογους, μαυραγορίτες, προδότες, και λοιπούς συνεργάτες των κατακτητών..

     Το ''αίσχος'' απευθύνεται επίσης και στους πολιτικούς που διέφυγαν τότε στο εξωτερικό και που όταν γύρισαν στην ελεύθερη πλέον Ελλάδα...

 
    .. όχι μόνον αποτέλεσαν υποχείρια ξένων δυνάμεων..
     .. όχι μόνον δεν κατάφεραν να αποφύγουν τον εμφύλιο πόλεμο, ίσα-ίσα τον εξέθρεψαν..
 
     ..αλλά το χειρότερο: άφησαν ατιμώρητους όλους εκείνους τους δωσίλογους και μαυραγορίτες, ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, και στηριζόμενοι στον ανίερο πλούτο που εκείνοι απέκτησαν στην διάρκεια της κατοχής οικοδόμησαν μαζί τους, τους ''Νέους Παρθενώνες'' (!!!)  του εθνικού διχασμού, και διένειμαν την εξουσία και τον πλούτο μεταξύ τους μέχρι σήμερα..

     ..Σήμερα που οι απόγονοι (φυσικοί και πολιτικοί) εκείνων των πολιτικών, στηριζόμενοι στο ίδιο βρώμικο χρήμα των ίδιων μαυραγοριτών και δωσιλόγων (ή των απογόνων τους) εξακολουθούν να νέμονται την εξουσία και ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΣΑΝ ΝΕΟΙ ''ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ'', ΑΛΛΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ!
 

     Και για να είμαστε τίμιοι και ακριβοδίκαιοι, το ''αίσχος'' έχει αποδέκτη πιά και τον ίδιο τον σημερινό λαό, που αδρανής και αποχαυνωμένος, σαν νέος ραγιάς, λες και δεν πρόκειται για κείνον τον ίδιο λαό του '40, στέκει ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!
 

     Ας ελπίσουμε σε μία αφύπνιση του λαού αυτού, που θα οδηγήσει σε μία ανάλογη αντίδραση εκείνης της 28ης Οκτωβρίου του 2011, αντίδραση που προκάλεσε την πτώση του ανδρείκελου τότε πρωθυπουργού..
     ..και που θα βροντοφωνάξει το νέο ΟΧΙ στα μούτρα των σημερινών κυβερνητικών ανδρείκελων, συνεργατών του οικονομικού κατακτητή!
 

     Για να φύγει το ''αίσχος'' απ΄τις πλάτες του λαού και να παραμείνει εκεί που πραγματικά ανήκει:
     Στους νέους, αλλά και διαχρονικούς ''γερμανοτσολιάδες''..
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.