Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Όποιος έχει τα κότσια...


Πριν σκύψεις (κι άλλο), σκέψου...


Γεννάν και τα κοκόρια τους... 

Λυτοί («συνταγματικό τόξο», απίστευτη τηλεοπτική προπαγάνδα, «υπεύθυνη αριστερά», «συνδικαλιστές») και  «δεμένοι» (Χρυσή Αυγή) όλα δουλεύουν ρολόι για την κυβέρνηση και κατ’ επέκταση την πλουτοκρατία. Είμαστε  λίγοι, και όμως τα βάζουμε μ’ όλους αυτούς και στεκόμαστε ακόμα όρθιοι! Και με τις μικρές δυνάμεις μας αντιστεκόμαστε, κρατάμε ό,τι (και για όσο) μπορεί να κρατηθεί ακόμη όρθιο. Δεν ξέρω, μπορεί στο τέλος να μας πάρει όλους  ο διάολος.


 Όμως…....
…αν όλοι αυτοί οι χιλιάδες «προοδευτικοί» (κατά τα άλλα…) φίλοι που συστηματικά τους «μυρίζει» το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, που ειρωνεύονται  τους κομμουνιστές πως «ζουν ακόμα στην εποχή των σπηλαίων», που διυλίζουν τον κώνωπα όταν πρόκειται για το Ριζοσπάστη και τον 902, αλλά καταπίνουν αμάσητη την κάμηλο-πολιτική των κυβερνήσεων του κεφαλαίου, που χλευάζουν όσους...  τολμούν ακόμα και να  προφέρουν τη λέξη «ανατροπή»……αν όλοι αυτοί έδειχναν το ίδιο «μεράκι» απέναντι στις πολιτικές που τους/μας εξαθλιώνουν, τότε αυτός ο λαός θα είχε περισσότερες ελπίδες.
 Όσο θα επικρατούν η πολιτική ανωριμότητα, η επιπέδου καφενείου «αγανάκτηση», ο… «α-κομματισμός»,  οι εαυτούληδες, ο φασίζων χαβαλές και η Ηλιθιότητα, όσο  δεν θα μπορούν (ή δεν θα πετυχαίνουμε να τους δώσουμε) ....
να καταλάβουν πως εδώ δεν μπαίνει ζήτημα αν σου αρέσει ή όχι το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, εδώ δεν γίνεται καταμέτρηση αυτών που συμφωνούν σε όλα  
(γιατί, διάολε, δεν γίνεται να μη συμφωνείς ούτε στις βασικές αρχές της πιο ανθρωπιστικής ιδεολογίας) με τους κομμουνιστές…

…αντίθετα, εδώ κρίνεται η ίδια η ζωή μας για τα επόμενα (πάρα πολλά) χρόνια, και πως αυτή θα διαμορφωθεί αν συνεχιστεί κι άλλο  η ίδια κατάσταση, τότε, αναπόφευκτα, οι ελπίδες είναι ακόμα πιο λίγες. 
Τα πολλά και μεγάλα λόγια δεν βοηθούν. Η εποχή προσφέρεται για να «διαβάσει» καλά ο καθένας τον εαυτό του, να σκεφτεί πολύ και να ζυγίσει τις δυνάμεις του. Και όποιος έχει τα κότσια να σηκωθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.