Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Οικονομία Συνέλληνες, οικονομία!!


Εμπρός συνέλληνες, όλοι μαζί στην κεντρική αγορά του Ρέντη, να σώσουμε τον οικογενειακό προϋπολογισμό.





30 λεπτά φθηνότερες οι πατάτες το κιλό παρακαλώ, η έρευνα αγοράς της κυρίας του θεού, να μην πάει χαμένη. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε  η αυτού μεγαλειότης, διότι έτσι γίνεται οικονομία!




30 λεπτά από εδώ 50 από εκεί θα βγάλετε το μήνα μπέικα, μη σας πω ότι θα βάλετε και κάτι στην τράπεζα, για να μπορέσει να πάρει ένα σεβαστό 10% το έρμο κράτος.


  Είμαστε όμως σπάταλοι και ανοργάνωτοι και αν και φωνάζω τόσον καιρό να οργανωθούμε, ούτε και εγώ δεν με ακούω Και ορίστε,αγανάκτησε  ο θεός και μας καλεί να ακολουθήσουμε τα βήματα της συζύγου!
Κοτζάμ σύζυγος θεού και κάνει έρευνα αγοράς κερδίζοντας 30 ολόκληρα λεπτά, και εμείς το παίζουμε κιμπάρηδες, έτσι καταστρέψαμε την οικονομία. Είμαστε ένοχοι,από όποια πλευρά και να το δεις.

 
Μία δήλωση που τα άτιμα ΜΜΕ δεν μετέδωσαν είναι πως κάθε ημέρα 5-7 είναι στη διάθεση μας τα ΜΜΜ για να διευκολυνθεί η προσέλευση και μάλιστα δωρεάν.
 
Σωστά το σκέφτηκε ο θεός, διότι αν θέλεις 2,80 ναύλα για να γλυτώσεις 30 λεπτά στέλνεις τον προϋπολογισμό στα τάρταρα και απώτερος σκοπός είπαμε είναι η οικονομία.

 
Χειμώνας έρχεται, περιμένουμε αυξήσεις στις ΔΕΚΟ,κούρεμα των καταθέσεων-εγώ δεν έχω, για σας το λέω, τους έχοντες- 25 ευρώ είσοδο στα νοσοκομεία,για την έξοδο παιδιά δεν γνωρίζω το κόστος,αυξήσεις στα εισιτήρια-λένε κάποιοι καλοθελητές που υπονομεύουν το έργο του θεού- και φυσικά διορθωτικές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.


Και για όσους κακόπιστους πουν πως ο θεός έδωσε λόγο τιμής ότι δεν θα γίνουν άλλες μειώσεις, σας διαβεβαιώνω έτσι είναι .



  Οι "διορθωτικές" παρεμβάσεις δεν είναι μειώσεις κανονικές, είναι γιαλαντζί, και ότι δεν είναι κανονικό δεν υπάρχει!Ακόμα και αν υπάρξει μιά μικρή μειωσούλα δεν θα το πάρετε χαμπάρι, δεν υπάρχει τέλος, το είπε ο θεός!

 
Πάρτε πατάτες να σωθούμε και μην πολυ-κολάτε του θεού γιατί θα πάει σε εκλογές και να δω τι θα κάνουμε!


Ποιός θα νοιάζετε για μας, ποιός θα κονταροχτυπιέται με την τρόικα, ποιός θα πολεμήσει τα άκρα, ποιός θα υποδεχτεί την ανάπτυξη, ποιός θα πουλήσει τα πάτρια εδάφη, που με εμας επάνω τους στα αζήτητα θα μείνουν, ποιός είναι αυτός ο αψηλός, ποιός είναι αυτός ο τύπος!!!



ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.