Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Την ερχόμενη εβδομάδα καταθέτουν κοινή δέσμη προτάσεων για την ανασυκρότηση του αγροτικού τομέα.

 Στο Ηράκλειο βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος της "Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα" Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος επισκέφθηκε την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου προκειμένου να συζητήσει με τη Διοίκηση της τα προβλήματα που απασχολούν παραγωγούς και συνεταιριστικές οργανώσεις. Στις δηλώσεις του ο κ. Λοβέρδος επισημοποίησε την κοινή κάθοδο στις εκλογές της "Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα" με τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη , επισημαίνοντας πότι στόχος είναι η ένωση του κεντροαριστερού χώρου.


Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Αποφασίσαμε ως σοβαροί άνθρωποι να συγκλίνουμε με πρώτο θέμα τις κοινές θέσεις για την παραγωγή αλλά και να έχουμε μια μετωπική συμπαράταξη, εμείς κι άλλες δυνάμεις, για να εκφράσουμε το κέντρο τον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας και του δημοκρατικού σοσιαλισμού που εκφράζει ο κ. Κουβέλης".


Ο ίδιος αναφέρθηκε στα ζητήματα του αγροτικού τομέα λέγοντας ότι αποτελεί τον ένα απ΄πο τους τρεις πυλώνες πάνω στους οποίους πρέπει να βασιστεί η χώρα για την ανάπτυξη της και υπογράμμισε πως την ερχόμενη εβδομάδα καταθέτουν μαζί με τον κ. Κουβέλη δέσμη προτάσεων για την ανασυγκρότηση της αγροτικής παραγωγής, σύμφωνα με το cretalive.gr.


Αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, επισημαίνοντας ότι το ισχύον νομικό πλαίσιο είναι ικανό να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα που έχουν παρουσιαστεί, ωστόσο - όπως είπε- υπήρξε ολιγωρία της κυβέρνησης η οποία μας έφερε στη σημερινή κατάσταση.


 "Υπήρξε ολιγωρία. Όχι μόνο σε υπηρεσιακό επίπεδο αλλά και σε πολιτικό επίπεδο. Έκαναν τα στραβά μάτα. Και η ΝΔ ως πρώτο κυβερνητικό κόμμα, έκανε τα στραβά μάτια γιατί ο χώρος ήταν συγγενής. 


Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες που θα αποδωθούν. Πρέπει να υπάρξει εφαρμογή του ποινικού οπλοστασίου. Άλλο αυτό όμως κι άλλο οι κραυγές. Όπου διαπράτονται εγκλήματα πρέπει να τιμωρούνται".Τέλος ο κ. Λοβέρδος μίλησε και για το "εισιτήριο" των 25 ευρώ στα νοσοκομεία επισημαίνοντας: "Υπήρχε το εισιτήριο των 3 ευρώ (για τα νοσοκομεία). Δεν το θέσπισα εγώ. Με το εισιτήριο των 25 ευρώ που είναι καινούργιο είμαι αντίθετος.


 Εγώ μίλησα για πέντε. Μάλιστα στη σκέψη να το κάνω 10 ήμουν αντίθετος. Εγώ πήρα στις πλάτες μου όλη την ευθύνη. Εγώ καθάριζα για να μπορεί να έχει η Ελλάδα τις υποδομές της ανοικτές. Και το πληρώνω".ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.