Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Χθεσινοβραδινές συγκρούσεις στην Τουρκία LIVE απευθείας τι συμβαίνει αυτή την στιγμή με την εξέγερση των λαών της Τουρκίας.


Ολο το χθεσινό βράδυ οι συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών-διαδηλωτών συνεχίστηκαν καθώς η επίθεση που δέχτηκαν  οι διαδηλωτές μέσα στο πάρκο απέναντι από το γήπεδο της Μπεσίκτας από αστυνομικές "αύρες" με κανόνια εκτόξευσης νερού συνεπικουρούμενες από αστυνομικούς που έκαναν αλόγιστη χρήση χημικών και δακρυγόνων, δεν έμεινε αναπάντητη.


LIVE   ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΜε πέτρες και κάθε αντικείμενο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν όπλο οι διαδηλωτές αντιστάθηκαν.Ο κόσμος παρά τον τεράστιο αριθμό συλλήψεων και τους χιλιάδες τραυματίες δείχνει να μην υποχωρεί μπροστά στην κρατική καταστολή ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση Ερντογκάν έχει επιστρατεύσει την Jandarma , - στρατοχωροφυλακη της Τουρκίας, με βαρύ εξοπλισμό και εκπαιδευμένους άντρες- για να αντιμετωπίσει το εξεγερμένο πλήθος .

Και χτες το βράδυ υπήρξαν δεκάδες συλλήψεις και άγνωστος αριθμός τραυματιών.

Live video from your iPhone using Ustream

   Streaming video by Ustream     ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.