Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ... ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ.


Ο Κώστας Σημίτης δεν είχε κρύψει ιδιαίτερα την επιθυμία του να αναλάβει για τα καλά τα ηνία του ΠΑΣΟΚ. 

Η κατάρρευση του κόμματος στο 5% που εισπράττει καθαρά ο Βενιζέλος, του έχουν ανοίξει την όρεξη να επανέλθει στα πολιτικά πράγματα και σε αυτή του την απόφαση συνηγορεί το γεγονός ότι, παραμένει - όπως ο ίδιος πιστεύει - αλώβητος από το γαϊτανάκι των σκανδάλων που ταλανίζει τη χώρα.




Μάλιστα, δεν αισθάνεται ότι απειλείται ούτε από την επιμονή του Τσοχατζόπουλου να τον εμπλέξει στο σκάνδαλο των μιζών με τα εξοπλιστικά.


Παλιός ΠΑΣΟΚος, που βρίσκεται στο άμεσο περιβάλλον του πρώην πρθυπουργού αποκάλυψε στο Makeleio ότι ο Κώστας Σημίτης θέλει να ξαναβγεί μπροστά, χωρίς όμως να χρεωθεί το ρευστό πολιτικό κλίμα, ούτε και να γίνει αποδέκτης της οργής του κόσμου για τους πολιτικούς.


Έτσι, βάζει μπροτά άλλον και πιο συγκεκριμένα, άλλη...
Πρόκειται για το αγαπημένο πολιτικό του παιδί, την Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε, όχι τυχαία, την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα, ο οποίος εντελώς... συμπτωματικά, θα εκφράζει τις πάγιες απόψεις του Σημίτη, σχεδόν σε όλα τα επίπεδα.


Δεν θεωρείται άλλωστε τυχαίο το ότι, πριν από λίγες μέρες, στις 27 Μαΐου, ο πρώην Πρωθυπουργός αλλά και ο πρώην υπουργός Ηλίας Μόσιαλος, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του Think Tank «Το Δίκτυο» της Άννας Διαμαντοπούλου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, όπως μπορείτε να δείτε στη σχετική φωτογραφία.



ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.