Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ! Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

  ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ. 

 

 

“ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ” ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΥΝΘΗΜΑ!








Με όχημα την Αριστερή Πρωτοβουλία του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου ο Γιωργάκης Παπανδρέου μαζί με όσους… κηπουρούς του έχουν απομείνει ετοιμάζετε για την δημιουργία νέου κόμματος.
Για να ξέρετε η Αριστερή Πρωτοβουλία είχε δημιουργηθεί απ’ το δίδυμο Λιβάνη-Παπούλια για να προετοιμάσει το μηχανισμό που θα αναδείκνυε τον Γιωργάκη αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.


Ο μηχανισμός που είχε συγκροτήσει την εποχή της παντοδυναμίας του Σημίτη ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος περιλάμβανε τριακόσια στελέχη-μουτζαχεντίν που ήταν ορκισμένοι και ταγμένοι στο πλευρό της οικογένειας Παπανδρέου και είχαν στρατηγικό στόχο να δουν το Γιωργάκη πρωθυπουργό.


Τελικά οι μεγάλοι οραματιστές Λιβάνης και Παπούλιας κατάφεραν με διάφορα κόλπα και πολιτικούς εκβιασμούς να αναγκάσουν τον Κώστα Σημίτη να εγκαταλείψει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Τα αποτελέσματα είναι σε όλους γνωστά και δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε.

Οι σχέσεις του Γιωργάκη Παπανδρέου με τον Γ. Παναγιωτακόπουλο είχαν διαταραχθεί στη διάρκεια της διακυβέρνησης αλλά αποκαταστάθηκαν πριν από δύο μήνες όταν οι σύμβουλοι του Γιωργάκη διαπίστωσαν ότι χρειάζεται ένας σκληρός οργανωτικός πυρήνας σε ολόκληρη την Ελλάδα προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως όχημα για το νέο κόμμα.


Οι επαφές πύκνωσαν και ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ανέλαβε να επαναφέρει τον Γιωργάκη στη κεντρική πολιτική σκηνή.
Για τις κινήσεις του Γ. Παπανδρέου είναι πολύ καλά ενημερωμένος ο επιχειρηματίας Στέλιος Ζαβος απ’ τους τακτικότερους συνομιλητές και συνεργάτες του Τζορτζ Σόρος.


Ενήμεροι είναι επίσης οι Χρήστος Παπουτσής και Μιχάλης Καρχιμάκης οι οποίοι αναμένεται να συμμετέχουν στο εγχείρημα. Αντίθετα η κηπουρός Λούκα Κατσέλη μετακόμισε στο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Οπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή το κόμμα του ΓΑΠ θα εξαγγελθεί τον Οκτώβριο τα αρχικά του παραπέμπουν στο ιστορικό ΠΑΚ και το κύριο σύνθημα είναι η κρατικοποίηση των τραπεζών.
Για τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν όπως… τομάτες γιαούρτια και λοιπά ζαρζαβατικά θα σας ενημερώσω λίαν προσεχώς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.