Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δήλωση-πρόκληση Κασιδιάρη στη Βουλή: Είμαι αρνητής του Ολοκαυτώματος! [βίντεο]


Σε ωμή παραδοχή ότι είναι «αρνητής του Ολοκαυτώματος» 

προχώρησε, από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, πυροδοτώντας σφοδρές αντιδράσεις από τις περισσότερες πτέρυγες.








Το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου εις βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε πως “προφανώς και συμμετέχουν αρνητές του Ολοκαυτώματος στην επιτροπή…”, εννοώντας τον εαυτό του.


Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου, ζήτησε την παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, ρωτώντας εάν γνωρίζει τις ποινές που θα προβλέπονταν από τη γερμανική Δικαιοσύνη, σε αντίστοιχη περίπτωση. Μάλιστα, ο Βασίλης Οικονόμου επανήλθε στο θέμα αργότερα, τονίζοντας πως η δήλωση αυτή στη Γερμανία ισοδυναμεί με φυλάκιση 5 ετών.


Από την πλευρά του, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης (ΝΔ), μίλησε για «γεμάτη ρατσισμό και φιλοναζισμό ομιλία Κασιδιάρη». Ο κ. Αθανασίου επέλεξε, με τη σειρά του, να αναφέρει το απόσπασμα της πρότασης νόμου της Νέας Δημοκρατίας, που ποινικοποιεί την άρνηση γενοκτονιών και του Ολοκαυτώματος.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.