Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

"ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΑΝΤΡΑ". ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΤΡΑΣ


Την πόρτα του ανακριτή περνούν οι γονείς που ασελγούσαν στα ανήλικα παιδιά τους και έβαζαν τον γιο να βιάζει την μητέρα του. Ποιες οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν. Η ανακοίνωση του "Χαμόγελου του Παιδιού"


Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση που έχει συνταράξει την κοινωνία της Πάτρας με δύο γονείς ηλικίας 40 ετών να κακοποιούν σεξουαλικά τα παιδιά τους.


Σε βάρος των δύο έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της ασέλγειας σε ανηλίκους, της αποπλάνησης ανηλίκων, του βιασμού κατ' εξακολούθηση και της αιμομιξίας, ενώ αναμένεται μετά τη 1 το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής να περάσουν την πόρτα του ανακριτή.


Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων, ο πατέρας είπε ενώπιον του εισαγγελέα ότι ήθελε "να κάνει άντρα" τον γιο του και γι' αυτό τον "έβαζα να βιάζει τη μάνα του".
Η μητέρα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι φοβόταν τις αντιδράσεις του συζύγου της και γι' αυτό συναινούσε στις πράξεις στις οποίες την υποχρέωνε.



Από την πλευρά του ο 40χρονος πατέρας υποστηρίζει ότι είχε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.
Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι δύο κόρες, ηλικίας 17 και 16 ετών κατήγγειλαν στο Χαμόγελο του Παιδιού το περιστατικό.


Τα δύο κορίτσια και το αγόρι έδιναν όλη τη νύχτα κατάθεση στην Ασφάλεια Πατρών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της οικογένειας διέμεναν στην περιοχή της Λεύκας στις εργατικές κατοικίες και είχαν υψώσει ένα τείχος από λουλούδια γύρω από το σπίτι τους, ώστε να μη φαίνονται.

Το περιστατικό προκαλεί αποτροπιασμό, οργή, θλίψη και πανελλήνια αίσθηση, όπως παραδέχονται κάτοικοι της περιοχής.
Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού που ξεκουκούλωσε την υπόθεση


Με αφορμή το περιστατικό οικογενειακής βίας των παιδιών στην περιοχή της Πάτρας θα θέλαμε,να ενημερώσουμε πως το περιστατικό χειρίστηκε από την πρώτη στιγμή και με διακριτικότητα "Το Χαμόγελο του Παιδιού".


Ο οργανισμός αντέδρασε άμεσα όταν πριν περίπου μία εβδομάδα έλαβε στη γραμμή SOS 1056 τη σχετική καταγγελία, από γνωστό της οικογένειας.
Ακαριαία ενημερώσαμε την εισαγγελέα ανηλίκων Πατρών, η οποία εξέδωσε άμεσα τη σχετική εντολή προς τις τοπικές αστυνομικές αρχές.


Στη συνέχεια και κατόπιν και της παρότρυνσης από τον ίδιο γνωστό πρόσωπο της οικογένειας, ένα από τα παιδιά κατάγγειλε επώνυμα στην αστυνομία τα όσα φρικιαστικά διαδραματίζονταν στο σπίτι.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας παρενέβη άμεσα συλλαμβάνοντας τους γονείς, απομακρύνοντας τα παιδιά από κοντά τους.


Δυστυχώς γίναμε μάρτυρες ενός αποτρόπαιου περιστατικού, ενός κακού που σημειώθηκε στους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού, επιβεβαιώνοντας πως η σιωπή είναι συνενοχή και πως μπορούμε να προλάβουμε το κακό, μόνο αν μιλήσουμε, αν μιλήσουμε τώρα.


"Το Χαμόγελο του Παιδιού" από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στα ανήλικα παιδιά στηρίζοντας τα με κάθε δυνατό τρόπο, υλικό και ψυχολογικό και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους.


Βασικό μέλημα μας πλέον η αποκατάσταση της υγείας σωματικής και ψυχικής των παιδιών με διακριτικότητα και ηρεμία μακριά από το φώτα της δημοσιότητας.


 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.