Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Διακοπές στην Κίνα

Η Κίνα θα είναι τελικά ο επόμενος σταθμός του πρωθυπουργού του Μπαγκλαντές, Αντώνη Σαμαρά,

 

 

 

 

 στα πλαίσια της συνέχισης των ταξιδιών αναψυχής με πρόσχημα την αναζήτηση επενδύσεων, που ξεκίνησε από τον περασμένο Ιούνιο.



Ο μεγάλος ηγέτης, θα πραγματοποιήσει το ταξίδι του από τις 15 έως τις 19 του Μάη και το βεβαρημένο πρόγραμμά του περιλαμβάνει: επίσκεψη στο Σινικό Τείχος, την Αυτοκρατορική Νεκρόπολη των Μίνγκ, στο Ναό του Ουρανού, την Πλατεία Τιεν Αν Μεν και το θερινό ανάκτορο και πολλά άλλα.

 

 Τα βράδια, πρόκειται να παρακολουθήσει παράσταση κλασικής κινέζικης Όπερας, από την Όπερα του Πεκίνου, ενώ σκοπεύει να πραγματοποιήσει και ταξίδι αστραπή στην Σανγκάη.
Στον υπόλοιπο χρόνο που θα του απομείνει, γιατί κακά τα ψέμματα, το μισό ταξίδι στο δρόμο θα το φάει το παιδί μας, ο Αντώνης θα δουλέψει για την Ελλάδα, αποκρατικοποιώντας ο,τι προλάβει, δίνοντας προτεραιότητα στα λιμάνια.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση, είναι η αδράνεια των Αμερικανικών, παρακρατικών, μυστικών, δολοφονικών υπηρεσιών στην περίπτωση της συμφωνίας της Ελληνικής Κυβέρνησης με την COSCO.

Αχ, ο Καημένος ο Κώστας ο Καραμανλής τα τράβηξε όλα... Αν είχε κάνει τότε τη συμφωνία με τους Ρώσους, θα είχαμε 0,5 σεντς πιο φθηνό φυσικό αέριο. Μπορεί και 0,6.



Γυρνώντας από την Κίνα, ο Αντωνάκης θα δηλώσει πως η σύσκεψη με τον Κινέζο ομόλογο του πήγε καλύτερα από ότι υπολόγιζε, πως η συνεργασία με τους Κινέζους όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά και θα διευρυνθεί δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίες και φέρνοντας ζεστό χρήμα στα ταμεία τους κράτους και πως υπάρχει ενδιαφέρον, για την πραγματοποίηση επενδύσεων.



Μετά θα πάει Γερμανία.

 

ΠΗΓΗ 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.