Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Απεργιακή συμπόρευση με την ΟΛΜΕ αποφάσισαν οι δάσκαλοι












«Η επιστράτευση των εκπαιδευτικών της 

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είναι ένα ακόμη δείγμα αυταρχισμού, μια ακόμη επίθεση στο κοινωνικό κράτος που οικοδομήθηκε με αγώνες των εργαζομένων όλα αυτά τα χρόνια». 



Αυτό επισημαίνει, σε ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ), σχετικά με την επιστράτευση των καθηγητών της ΟΛΜΕ.


Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η ΔΟΕ, « μπροστά σε όλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν στην εκπαίδευση, δηλώνει την αλληλεγγύη της στον αγώνα των συναδέλφων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αντιλαμβανόμενη πως η επίθεση που εξελίσσεται και, προσωρινά, δεν στοχοποιεί το χώρο της Πρωτοβάθμιας, είναι επίθεση που, σε κάθε περίπτωση, την αφορά».


Στο πλαίσιο αυτό, το Δ.Σ. της ΔΟΕ, σε έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε ομοφώνως τη «συμπόρευση με την ΟΛΜΕ και κήρυξη απεργιακής κινητοποίησης ίδιας μορφής με της ΟΛΜΕ, η οποία ενεργοποιείται άμεσα με το κάλεσμα της ΟΛΜΕ προς τα μέλη της για "σπάσιμο" της επιστράτευσης στην πράξη».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.