Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΦΩΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...


Στις 19 Απριλίου 2013 ο κ. Πρωθυπουργός δέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τα στελέχη της 33ης Α΄ Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας και είχε δηλώσει: «Είμαι βέβαιος ότι σε λίγο θα φανεί το ξέφωτο…».


 
 
Θέλουμε να έχετε όλοι οι Έλληνες απόλυτη εμπιστοσύνη στο λόγο του κ. Σαμαρά. Μην παρασύρεσθε επειδή στο παρελθόν είπε «όχι» στην Ν.Δ. (διότι την κατηγορούσε ως άχρηστο κόμμα) και πήγε να φέρει την «πολιτική άνοιξη» στον τόπο και μετά είπε «ναι» στην Ν.Δ. 
 
 
Μην επηρεάζεσθε επειδή έλεγε «όχι» στο μνημόνιο και μετά είπε «ναι», είπε «όχι» δεν υπογράφω την τήρηση των όρων του μνημονίου και μετά είπε «ναι» και το υπέγραψε, είπε «όχι» σε άλλα μέτρα και μετά είπε «ναι» κ.λ.π. Αντιθέτως, τώρα αυτό που λέει και βεβαιώνει, να είσθε σίγουροι ότι...
το τηρεί «με κάθε κόστος» και με την αμέριστη συμπαράσταση των δυνάμεων καταστολής. 


Εμείς στην  Β. Χαλκιδική είχαμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε το ξέφωτο της καταστροφής στις Σκουριές. 


Δείτε το στην κάτωθι φωτογραφία:

Αν συναινούσαμε να το ολοκληρώσει, σε λίγο θα ήταν ευδιάκριτο και από το φεγγάρι, όπως στην κάτωθι φωτογραφία που παραθέτουμε:
 
 
                            ξεφωτο-2αα-web 


Να είσθε σίγουροι ότι σε λίγο όλοι οι Έλληνες θα δείτε και το δικό σας «ξέφωτο» που σας ανακοινώνει. Μπορεί ο κ. Στουρνάρας να το μεταθέτει από έτος σε έτος, γεγονός πάντως είναι ένα: Το «ξέφωτο» θα το δείτε και με τη βοήθεια των δυνάμεων καταστολής και με την συνέργεια της δικαστικής εξουσίας. 
 
Ας ελπίσουμε  οι «Σκουριές» να σας «ξεσκουριάσουν» πριν κι εσείς το δείτε, και είναι τότε αργά. Εμείς εδώ αποφασίσαμε να μη δούμε το ξέφωτο που σχεδίασε, αναλαμβάνοντας κάθε κόστος.
 
 
(Υ.Γ.: Οι φωτογραφίες μας χορηγήθηκαν από το Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων).
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.