Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ 180 ΕΚ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ!!! ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ...

Αμερικανική εταιρεία κολοσσός , η ATK ζητά να παραγγείλει πυρομαχικά αξίας 180.000.000 δολαρίων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ,αλλά δεν βρίσκει κανένα να συζητήσει και να υπογράψουν τη συμφωνία!!! Ποια ανάπτυξη;

Στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα που σήμερα κόβουν το νερό, σε λίγες μέρες κόβουν το ρεύμα και τραπεζικοί λογαριασμοί υπηρεσιακών παραγόντων οι οποίοι δεν έχουν καν δικαίωμα υπογραφής δεσμεύτηκαν για χρέη της εταιρείας προς της εφορία, υπάρχουν στο τραπέζι δύο συμφωνίες που δίνουν ζωή στην εταιρεία για την επόμενη πενταετία!


Ναι το ερώτημα είναι εύλογο : "και γιατί δεν υπογράφουμε"; Γιατί η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη αξιωθεί να διορίσει νέα διοίκηση . 


Για να είμαστε πιο ακριβείς δεν έχει αξιωθεί να αντικαταστήσει την προηγούμενη διοίκηση με την νέα με αποτέλεσμα να πηγαίνουν δύο πρόεδροι στα ΕΑΣ, δύο διευθύνοντες σύμβουλοι, αλλά κανείς από τους τέσσερις να μην μπορεί να υπογράψει τίποτα !!! Απίθανες καταστάσεις...
Ο διορισμός του νέου διευθύνοντα συμβούλου...εκκρεμεί λέει από τη Βουλή που προφανώς δεν έχει βρει χρόνο για να τον εγκρίνει. Στο μεταξύ βέβαια οι Αμερικανοί έχουν πραγματικά σηκώσει τα χέρια ψηλά αφού μάλλον δεν θα τους έχει ξανασυμβεί να θέλουν να δώσουν παραγγελία 180 εκατομμυρίων δολαρίων και να μην βρίσκουν κανέναν να τους απαντήσει. Αν σε κάποιους φαίνεται περίεργο ότι ολόκληρη ATK έχει σπεύσει στα ΕΑΣ για παραγγελίες να εξηγήσουμε: ζητάνε κυρίως πυρομαχικά μικρού διαμετρήματος .


"Κόλαση με τις κατασχέσεις"
Η κατάσταση στην εταιρεία γίνεται ακόμη πιο τραγική αφού η διοίκηση -η απερχόμενη- ακολουθώντας οδηγίες των υπουργείων Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας χρησιμοποιούσε τα όποια έσοδα για την μισθοδοσία και την πληρωμή προμηθευτών , βάζοντας σε δεύτερη μοίρα -κατόπιν οδηγιών επαναλαμβάνουμε- τις υποχρεώσεις προς την εφορία.


 Όμως η εφορία ήρθε να δεσμεύσει τους λογαριασμούς μελών των διοικήσεων των ΕΑΣ, ακόμη και υπηρεσιακών παραγόντων που δεν έχουν καν δικαίωμα υπογραφής για τις οφειλές!!!


Το ΥΕΘΑ έχει αναθέσει στα ΕΑΣ τη δουλειά με τα πυρομαχικά των Apache αλλά και το πρόγραμμα καταστροφής ναρκών. Καλό θα ήταν βέβαια Σταϊκούρας- Παναγιωτόπουλος να συντονιστούν και να βρουν λύση εδώ και τώρα. Γιατί αν όλα αυτά που γίνονται στα ΕΑΣ συμβαίνουν κι αλλού ...ανάπτυξη δεν έρχεται ούτε για αστείο!


Στο ερώτημα να γελάς ή να κλαις επιλέγετε μόνοι σας.


ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.