Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Πάρτο αλλιώς κουμπάρε...!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΙΑΣΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ... ΘΑΥΜΑΣΤΕ: Καλημέρα Πέτρο…


Φοβερά πράματα συνέβησαν χθες στο Περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου. Έκπληκτοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας είδαν τις κάμερες του εκβιαστικού τηλεοπτικού σταθμού supertv να μεταδίδει το συμβούλιο και μάλιστα επί πληρωμή. 


Τελικά όλοι κατάλαβαν πως ο Τατούλης υπέκυψε στους εκβιασμούς και έκανε συμφωνία με τον Κάππο. Με λίγα λόγια του ανέθεσε τις μεταδόσεις για να σταματήσει να του...βγάζει τα άπλυτα στη φόρα από το κεντρικό δελτίο. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά.


 Όταν δεν έχεις λερωμένη την φωλιά σου δίνεις γροθιά στο μαχαίρι και δεν υποκύπτεις στους εκβιασμούς. Έτσι δεν είναι Πέτρο; Μήπως όλα αυτά που είχε δώσει ο Κάππος στο Πρώτο Θέμα πως έχεις κάνει την περιφέρεια οικογενειακή υπόθεση είναι όλα αλήθεια και φοβήθηκες την συνέχεια. Ξέρεις κάτι Πέτρο; Από σήμερα αρχίσαμε και εμείς να κάνουμε ρεπορτάζ σε όσα είχε καταγγείλει οΚάππος για εσένα πριν τον εξαγοράσεις. 


Το χειρότερο όμως για εσένα είναι πως μας γνωρίζεις πολύ καλά και προπάντων ξέρεις πως εμείς δεν εξαγοραζόμαστε ούτε με σφαίρες. Εκλογές έρχονται και έκανες την επιλογή σου. Να πορευτείς με τα λαμόγια και τους βαρόνους των εκβιαστικών Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης Πελοποννήσου. 


Και εμείς την κάναμε Πετράν. Θα πορευτούμε με τον λαό της Πελοποννήσου και τους χιλιάδες αναγνώστες μας. Και προπάντων αγνά χωρίς οικονομικές συναλλαγές. Καλημέρα Πέτρο, Αρχίζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.